Районний семінар учителів математики

27 жовтня 2016 року районним методичним кабінетом Доманівського освітнього центру проведено районний семінар учителів математики з проблеми «Організація науково-методичного супроводу вивчення математики у зв’язку з оновленням змісту математичної освіти». У роботі семінару взяли участь 14 педагогів району.

Роботу семінару розпочала директор Доманівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Чернюк С.В., яка розкрила значення актуальної професійної комплексної послуги «Сімейний патронат». Світлана Вікторівна ознайомила присутніх з метою даної послуги, з принципом роботи та правами патронатних вихователів.

Відкрилатеоретичну частину семінару методист Гненна Н. Ю., яка ознайомила присутніх з цільовою спрямованістю семінару.

Відповідно до програми заходу розглянуто такі питання: нормативно-правове, навчально-методичне, матеріально-технічне забезпечення навчально-виховного процесу; стратегічні пріоритети розвитку математичної освіти, шляхи їх реалізації; результати ДПА, що проводилась у формі ЗНО; підготовка до районного етапу олімпіади; участь учнів та педагогів у фахових конкурсах; особливості впровадження принципів STEM – освіти в Україні.

Для вчителів було проведено анкетування з метою визначення рівня сформованості вмінь та навичок саморозвитку.

Наприкінці семінару були підведені підсумки та розроблені спільні пропозиції та рекомендації.

/Files/images/2016_rk/rmk/jovten/2710/CAM02303.jpg/Files/images/2016_rk/rmk/jovten/2710/CAM02307.jpg/Files/images/2016_rk/rmk/jovten/2710/CAM02309.jpg/Files/images/2016_rk/rmk/jovten/2710/CAM02315.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 237