Повернутися до звичайного режиму

Районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» ( "Джура")

17 травня 2017 року в Доманівському РНВК відділами освіти, культури, молоді та спорту Доманівської райдержадміністрації, Доманівським освітнім центром і Доманівським районним військовим комісаріатом проведено районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). У грі взяло участь 4 рої. Це учні Доманівського РНВК, Доманівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Мостівського НВК.

На урочистому відкритті всіх присутніх привітали начальник відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації Маценко О.О. та начальник відділу освіти райдержадміністрації Білецький В.В.

Програма гри була наповнена різноманітними конкурсами. Школярі демонстрували своє вміння у творчо-мистецькому представленні рою; знаннях з історії України, зокрема з історії Збройних Сил України та історії козацтва; у показі стройового вишколу та виконанні стройової пісні; у військово-прикладній підготовці, а саме: стрільбі з пневматичної гвинтівки, змаганнях з цивільного захисту, в умінні надати першу медичну допомогу постраждалому; у перетягуванні линви, та спритності у козацькому боулінзі «Перекотиполе». За результатами гри І місце посів рій Мостівського НВК (директор Чорний С.В., вчитель Шуляченко С.В.), ІІ місце – рій Доманівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 (директор Макогоненко А.А., вчитель Єрмаков П.М.), ІІІ місце – рій Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Поспєлов О.В., вчитель Шапошнік Г.М.).

У заході взяли участь 60 чоловік.

/Files/images/2017_pik/traven/1705/DSCF0548.JPG /Files/images/2017_pik/traven/1705/DSCF0565.JPG /Files/images/2017_pik/traven/1705/DSCF0583.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 496