Районне свято «Доманівщина очима дітей»

12 травня 2017 року на базі Доманівського районному Будинку дитячої творчості відбулося районне свято, на якому підведено підсумки районного соціального проекту «Доманівщина очима дітей» та нагороджено переможців. Зазначений проект став традиційним на Доманівщині і проводиться щорічно відділом освіти Доманівської райдержадміністрації та районним методичним кабінетом Доманівського освітнього центру. Метою проекту є стимулювання творчого, інтелектуального, духовного задоволення потреб дітей у творчій самореалізації, виховання любові до рідного краю, виявлення обдарованих дітей, підтримка і популяризація їх творчості з образотворчого та літературного мистецтва, розвиток творчої активності учнівської молоді в галузі відеозйомок та створення фотографій. Цього року захід проведено в рамках відзначення днів Європи в Україні та 80-річчя утворення Миколаївської області.

До участі у проекті залучаються учні від 6 до 18 років. У 2017 році проект реалізувався у 4-х номінаціях: «Літературна творчість», «Образотворче мистецтво», «Відеофільм», «Фотографія», в якому взяли участь 115 учнів із 14 загальноосвітніх закладів району. Зазначений проект завжди проходить під патронатом голови Доманівської районної ради Кушніра Т.Л.

На святі були присутні представники влади, а саме: Фалько Н.І., перший заступник голови Доманівської райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації; Кушнір Т.Л. – голова Доманівської районної ради; Білецький В.В., начальник відділу освіти Доманівської райдержадміністрації, Маценко О.О. – начальник відділу культури, молоді та спорту Доманівської райдержадміністрації, які щиро вітали переможців проекту та нагороджували грамотами.

Програма свята складалася із перегляду фільму «Доманівщина очима дітей», виступу юних декламаторів та солістів із Доманівського РНВК, перегляду відеофільму переможця проекту, учениці Прибузької ЗОШ Назарук Оксани, декламування власних творів переможцями проекту. В рамках заходу діяла виставка малюнків та фотографій всіх учасників.

У районному святі «Доманівщина очима дітей» взяли участь 120 чоловік.

У подальшому виставку робіт учасників районного соціального проекту «Доманівщина очима дітей» зможуть відвідати учні шкіл району, а потім всі малюнки та фотографії будуть розміщені у приміщенні Доманівської районного ради.

/Files/images/2017_pik/traven/12051/DSC_0559.JPG /Files/images/2017_pik/traven/12051/DSC_0578.JPG /Files/images/2017_pik/traven/12051/DSC_0632.JPG /Files/images/2017_pik/traven/12051/DSC_0646.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 564