Повернутися до звичайного режиму

Щоб літо було здоровим і щасливим…

14 квітня 2017 року на базі Будинку дитячої творчості відділом освіти, районним методичним кабінетом Доманівського освітнього центру проведена нарада-семінар з питань функціонування закладів відпочинку – таборів з денним перебуванням при навчальних закладах Доманівського району влітку 2017року.

В роботі наради-семінару взяли участь начальник відділу освіти В.В.Білецький, головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Дунаєвська Г.О., тимчасово виконуючий обов’язки директора Доманівського освітнього центру А.Б.Зебницький, методист РМК Могилевська Н.П., інженер з техніки безпеки Доманівського освітнього центру П.В.Килиниченко, директора загальноосвітніх навчальних закладів та начальники таборів, відповідальні особи за харчування дітей, Гилко Р.А., в.о. начальника Доманівського районного сектору головного управління ДЛСНС України в Миколаївській області; провідний фахівець Держпродспоживслужби в Доманівському районі А.Ф.Славік.

Відкрив нараду начальник відділу освіти В.В.Білецький, який акцентував увагу присутніх про функціонування влітку 2017 року таборів оздоровлення та відпочинку на базі загальноосвітніх закладів, на основних завданнях щодо підготовки до організації відпочинку дітей влітку 2017 року. Про основні заходи з охорони здоров`я під час проведення оздоровчої компанії розповіла провідний фахівець Держпродспоживслужби в Доманівському районі А.Ф.Славік.

Про здійснення заходів безпеки в дитячих закладах відпочинку влітку 2017 року наголосив в.о. начальника Доманівського районного сектору головного управління ДЛСНС України в Миколаївській області Гилко Р.А. Рекомендації щодо дотримання норм законодавчих актів України з питань охорони праці, техніки безпеки та безпеки життєдіяльності при підготовці дитячих закладів відпочинку до проведення оздоровчої компанії надав П.В.Килиниченко, інженер з техніки безпеки Доманівського освітнього центру. Про організацію роботи харчоблоків розповіла Дунаєвська Г.О., головний спеціаліст відділу освіти. Про стан фінансування оздоровчої компанії доповів в.о. начальника відділу фінансового забезпечення Доманівського освітнього центру Кіпняк В.Г.

За підсумками роботи були поставлені завдання перед начальниками таборів з денним перебуванням, виконання яких забезпечить належний рівень організованого відпочинку в таборах з денним перебуванням влітку 2017 року.

/Files/images/2017_pik/kvten/1404/IMG_20170414_093254.jpg /Files/images/2017_pik/kvten/1404/IMG_20170414_093643.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 281