Районний семінар учителів зарубіжної літератури

30 березня 2017 року районним методичним кабінетом Доманівського освітнього центру проведено семінар учителів зарубіжної літератури з питання «Практичне застосування апробованих методів і прийомів у формуванні інтерактивних навичок на уроках зарубіжної літератури», теоретичну частину якого відкрила головний спеціаліст відділу освіти РДА Дунаєвська Г.О..

Основну увагу учителі - словесники зосередили на особливостях викладання зарубіжної літератури в аспекті застосування інтерактивних методів на прикладі роботи в малих групах учнів.

На прикладі фрагменту уроку було практично розглянуто використання інтерактивного методу Едварда де Боно «Шість капелюхів мислення».

Вчитель російської мови Мостівського НВК Тесліна Н.Р. поділилася із присутніми досвідом щодо сучасних підходів до аудіювання на уроках російської мови. В ході семінару також розглянуто питання щодо участі методичного активу району у обговоренні підручників із зарубіжної літератури (9 клас).

Семінар завершився тренінгом з теми «Як допомогти вчителю зберегти своє здоров’я та подолати стрес», проведеним психологом Кузнецівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тихолаз О.М.

У роботі семінару взяли участь 15 педагогів шкіл району.

/Files/images/2017_pik/berezen/3003/SAM_3242.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 262