Районний семінар-практикум учителів художньої культури

«Інноваційні технології навчання, як засіб розвитку творчої активності учнів на уроках художньої культури» - саме з такої проблеми 07 лютого 2017 року районним методичним кабінетом Доманівського освітнього центру проведено семінар-практикум учителів художньої культури.

Керівник районного методичного об’єднання вчителів художньої культури Гушпіт Н.Б. ознайомила присутніх з інноваційними технологіями навчання, які найбільше привертають увагу сучасних педагогів та їх вихованців. Наталя Борисівна розповіла про принципи роботи з інформаційними ресурсами мережі Інтернет, розподіл джерел інформації з Інтернету та запропонувала колегам перелік електронних посилань, які можна використовувати під час викладання предмету.

Учителі Скотнікова І.В. (Цвітківська ЗОШ), Гуровська О.М. (Петропавлівська ЗОШ), Новицький М.О. (Маринівська ЗОШ), Вістернічан О.М. (Олександрівська ЗОШ) продемонстрували колегам елементи уроків художньої культури з використанням інноваційних технологій. Учасники семінару спробували власні сили у розгадуванні ребусів, грі у доміно, складанні тематичних пазлів та асоціативних рядів.

Скать Л.М. (Лідіївська ЗОШ) підготувала для колег гру «Епоха Відродження», у ході якої присутні здійснили уявну подорож до минулої епохи.

Іглава Л.М. (Сухобалківська ЗОШ) познайомила присутніх з новітньою програмою «Google Earth Pro». Людмила Миколаївна продемонструвала можливості програми та наголосила на тому, що ця безкоштовна програма відкриває користувачу змогу здійснити віртуальні подорожі цікавими місцями та населеними пунктами, розглядати різні об’єкти планети Земля, створені у форматі 3D та фотографіях.

У заході взяли участь 14 педагогів навчальних закладів району.

/Files/images/2017_pik/lyutiy/0702/bAJnM6okzXs.jpg/Files/images/2017_pik/lyutiy/0702/pRKhRwsIyeg.jpg /Files/images/2017_pik/lyutiy/0702/g6EA1J8kyv8.jpg /Files/images/2017_pik/lyutiy/0702/iJlxVesbuXI.jpg /Files/images/2017_pik/lyutiy/0702/qpAdHvWgWlY.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 244